Honlap SEO: Laptop akku töltés

Laptop akku töltés szabályai

dell laptop akku töltés szabályai
Dell akkumulátorokra is vonatkoznak a laptoptöltés szabályai

Régebbi műszaki útmutatásokban gyakran olvashatjuk, hogy az új laptop akkumulátor töltése speciális séma szerint történik. Ez afféle „betanítás, kiképzés”, a munkára való felkészítés. Szakvélemények szerint szükséges az akku  gyors lemerülésének elkerüléséhez. Eszerint közvetlenül a vásárlás után az aksit teljesen fel kell tölteni, majd totál lemeríteni és fullra tölteni. Ez ezt újra megismételni. Plusz még 2-3 havonta újra megismételni. Állítólag hosszabb távon ez szükséges az akkumulátor kapacitásának maximális megőrzéséhez.

Csakhogy ez nem igaz. Különösen nem az újabb gyártású, modern technológiával előállított telepekre. Ma már ilyenekkel szállítja a notebook készülékeket az Asus, a Dell, a HP és Lenovo – és persze az Apple is. Akár frissen vásároltuk a gépet vagy belső áramforrását, akár már folyamatosan használjuk, a töltési szintet a 30-40%-tól 70-80%-ig terjedő tartományban  érdemes tartani. Ez szolgálja leghatékonyabban a hosszú élettartamot. Azaz töltőre akkor tegyük a laptopot, amikor az akku már 40% alá ért, de még nem merült 30-ra, és addig töltsük, míg már elérte a 70%-ot, de még nem ment 80 fölé. Az akkucellák kémiai összetétele így változik meg a leglassabban, így marad tölthetősége és kapacitása sokáig közel azonos szinten.

Ezt nem árt tudni, amikor például új akkut vásárolunk Dell laptopba egy budapesti szakboltban.

Infrapanel – infrafűtés vélemények

infrapanel fűtés vélemények
Az infrafűtés egészségre gyakorolt hatása

Az infrapaneles fűtés ellen felhozott negatív vélemények egyike az egészségre nézve veszélyes hatása az infravörös sugárzásnak. Ám ez tévedés, éppenhogy jótékony a hősugárzás, bár kétségtelen, hogy a magas hőmérsékletű fűtőtestek égési sérüléseket is okozhatnak, ám szakmai vélemény, hogy a távoli infrasugárzó nem veszélyes az egészségre, ezzel szemben enyhíti az ízületi fájdalmakat, csökkenti a vérnyomást és nemcsak hőhullámokat, kellemes hangulatot is áraszt. Az infrafűtés előnyei közé tartozik az optimalizálható energiafelhasználás, a környezetbarát jelleg (nincs szén-dioxid kibocsátás) és esztétikus kivitel. Az infrasugárzók kültérben is kiválóan alkalmazhatók, például teraszfűtésre – ezt a vendéglátóipar is felismerte. Beltéri alkalmazásra ajánlott a hőelosztásban verhetetlen karbonszálas sötétsugárzó fűtőtest.

Télikertek tervezése, gyártása, beszerelése

télikertek építése - terasz budapestEnergiatakarékosság és környezetvédelem szempontjából a télikertek sokszorosan zöld létesítmények. Tudott tény, hogy az üvegházhatás következtében az emberi tevékenység intenzitásának növekedésével egyre nagyobb a klímaváltozással járó kockázat. Az atmoszféra a Napból érkező sugárzás nagy részét átengedi, a felmelegített felület nagyobb hullámhosszúságú hősugárzását azonban jelentős részben elnyeli. Az áteresztett fénysugárzás és az elnyelt hősugárzás aránya jelentősen függ az atmoszféra szén-dioxid szintjétől: minél több a szén-dioxid, annál nagyobb a hővisszatartás mértéke.

A szén-dioxid  a maga részéről égéstermék: a földi légkörben a szén-dioxid szint a fosszilis tüzelőanyagok elégetése következtében folyamatosan emelkedik, veszélyeztetve ezzel az éghajlat állandóságát. A levegő hőmérséklete, különösen az északi és a déli pólusok környékén a jég olvadásét eredményezi. A sarki jégtakaró olvadása miatt pedig az óceánok szintje több métert emelkedhet a közeljövőben.

Éppen ezért nagy a jelentősége annak, ha a háztartások energiafelhasználásában a mérleget a fosszilis energiahordozók elégetéséből nyert hő irányából a megújuló energia, a napfény felhasználása útján előállított hő felé lehet fordítani. Erre egy családi házban télikertépítéssel, egy bérházi emeleti lakásban teraszbeépítéssel van lehetőség.

Ennek fényében a négyévszakos télikertek építése hőkezelése révén javítja az energiafelhasználást, és a bennük elhelyezett növények révén dúsítják oxigénnel a levegőt. A növények átteleltetésének és üzleti célú termesztésének lehetőségeitől most eltekintve: ezért zöld kétszeresen is minden télikertes megoldás. Az építtetők jogosan használják ki a zöldmarketing lehetőségeit.

Hideg teleken a növénypavilonokban fűtésre lehet szükség. Legcélszerűbb elektromos infrapaneleket felszerelni.

2020: Műanyag folyadéktároló tartály

műanyag tartály, tálca
Kármentő tálcán műanyag tartály és hordók

A műanyag tartályokat és hordókat abból a célból gyártják az iparban, hogy folyadékokat és ömlesztett anyagokat tároljanak bennük. A gyártási technológiák közül a rotációs öntés célszerűségét igazolja, hogy varrat nélküli termékeket lehet általa létrehozni tiszta polietilénből. Az így készült hordó, IBC-tartály, kanna messzemenően ellenálló a vegyszerekkel szemben, nem tesznek kárt benne a maró lugok és szavak sem, így kiválóan alkalmas veszélyes környezetkárosító anyagok tárolására. Több információ a folyadéktároló műanyag tartályok és folyadékgyűjtő kármentő tálcák ipari alkalmazásáról és a környezetvédelmi előírásokról, valamint a termoplasztikus technológia előnyeiről: Ipari folyadék tároló műanyagtartály – A HydroFLOF Magyarország valamennyi terméke magas minőségű polietilén porból készült rotoform öntési technikával – gyártás, használat a vegyiparban és a vízgazdálkodás területén. Lásd még: a rotációs öntés technológiája, /muanyag-tartaly/

SEO 2019: Klór-dioxidos ivóvíz fertőtlenítés

ivóvíz kezelés, fertőtlenítés
A víz fertőtlenítéséhez használt környezetbarát eljárások, klór-dioxid alkalmazása

Természetes forrásokból származó ivóvizeink könnyen elfertőződhetnek, tisztaságuk biztosításának optimális lehetősége a klór-dioxid fertőtlenítőszerként történő használata. A klór-dioxidnak már a 3 %-os oldata is rendkívül hatásos mindenfajta kórokozó mikroorganizmus ellen, és a vízrendszerben hosszú ideig megmarad, azaz a víz leeresztése nélkül is kifejt fertőtlenítő effektivitást. A klórdioxidos készítmények döntő előnye az egyéb kémszerekkel szemben, hogy hatásosak a biofilmek elleni küzdelemben is oxidálószerként.

A klór-dioxid tartalmú TwinOxide szer tökéletes megoldás az ivóvízben lévő pseudomonas és legionella vagy más baktériumok ellen. A ClO2 oldatot mennyiségarányosan adagolják a hálózati ivóvízhez az ipari adagolószivattyúval. A por alakú vegyszer oldatának alkalmazási területei: ivóvízkezelés, ipari vízkezelés, kazántápvíz kezelése hűtőtornyokban, kútvíz fertőtlenítés.

Ipari műanyag tálca és tartály gyártás

Vegyszerek biztonságos tárolása érdekében a műanyag tartály gyártás ipari kármentő tálcák rotációs öntésére szakosodott ága szerepet játszik a környezetvédelemben.

Pánikbetegség kezelése otthon

pánikbetegség kezelése otthon
Pánikbetegség kezelése gyógyszerek nélkül

A halálfélelemmel és szorongással járó pánikbetegség gyógyszeres kezelés nélkül is eredményesen gyógyítható. A gyakorlati kognitív viselkedésterápiában részesülő pánikbetegek 90 százalékának javul a mentális állapota már 12 heti videóterápiás kezelés után. A pánikrohamok és fóbiás tünetek az otthonról végezhető sikeres online terápiás kezelés után csillapodnak, majd elmúlnak. Az irányító pszichoterapeuta  feladata a pánikbetegséget és az agorafóbiás szövődményeket helyesen diagnosztizálni és a viselkedésterápiához útmutatást adni. Ha Ön még nem járt pszichológusnál a mostani panaszaival, tegye meg mielőbb, de nem feltétlenül szükséges a gyógyszeres kezelést és a rendszeres pszichoterápiára járást vállalnia. A szorongásos viselkedési zavarok (generalizált szorongás, kognitív pánikbetegség, krónikus agorafóbia, szociális szorongás) megszüntethető otthoni öngyógyítási kezeléssel gyógyszerek nélkül, videós távoktatás keretében, 12 hét alatt.

PR-cikk elhelyezés – WEB SEO

Google helyezés javítása Public relations cikkek elhelyezésével.

Pozíciójavítás – honlaptámogatás – WEB

A weboldalak keresőtalálati pozícióinak javítása legális online marketing módszerekkel. Tartalmi alapú optimalizálás. Szöveges tartalommarketing. Prémium linképítés árak, seo. Friss optimalizációs téma: Laptopok és tablet gépek szervizelése Budapesten


Állandó SEO. Keresőoptimalizálás és linképítés:

Web: Honlap SEO – kereső marketing

Weboldal optimalizálás Google-kereséshez

Keresőmarketing eljárásokkal honlapok támogatása releváns szövegkörnyezetből Pánikbetegség öngyógyítása és Ivóvízkezelés, továbbá Laptop kijelző csere Budapest és Szamizdat könyv, illetve Tömeges SMS küldő szolgáltatás és Télikert gyártás-építés témában. – Honlaptámogatás – optimalizációs célú WEB marketing: PC-szerviz Budapest, Tömeges SMS kampány lebonyolítása és télikertgyártás-teraszbeépítés témájú weboldal támogatása.

Google keresés: Infra fűtés vélemények. Egyéb: Pánikbetegség kezelése otthon, Klór-dioxidos ivóvízkezelés, Műanyag tartály és tálca, továbbá: laptop akku szerviz budapest: akkumulátor töltő, billentyűzet javítás. Szöveges üzenetküldés – online marketing kampány, szemantikus web. SEO: organikus  honlap optimalizálás, terasz és télikert kivitelezés ára, szamizdat kiadványok kiadása, pályázati támogatás. Optimalizált weboldal támogatás releváns link elhelyezésével ezekben a témákban:

laptop akku és töltő | infrasugárzó – infrafűtés | Budapest terasz: télikertek építése | ClO2: ivóvíz kezelés és pánikbetegség kezelése | keresőoptimalizálá:s honlap seo

A jelen honlap keresőmarketing értéke – főlap: MOZ PA 39 | domain: MOZ DA 43

  • Dell laptop akku Budapest
  • Link és PR-cikk elhelyezés
  • honlap optimalizálás és prémium linképítés
  • ivóvíz és pánikbetegség kezelés – infraterápia
  • elektromos infrafűtés, infrasugárzók
  • infrapanel fűtési vélemények
  • klór-dioxid fertőtlenítőszer használata fűtött teraszon

Aktuális projektumok 2016-2018

Átköltöztetve ide: Szolgáltatások Budapesten – PR-cikk gyűjtőoldal