Ki a legjobb linképítő SEO-szakértő?

Mi a Google-SEO-szakember feladata?

linképítő google seo szakemberAz, hogy a weboldalakat optimalizálja a keresőmotorok számára, ezáltal javítva a weboldal organikus forgalmát és rangsorolását a Google találati listákban (SERP).

Főbb feladatai közé tartoznak:

 • SEO stratégia kidolgozása: ez magában foglalja a célközönség meghatározását, a kulcsszókutatást, a versenytárselemzést és a célok kitűzését.
 • On-page optimalizálás: az adott weboldal tartalmának és technikai aspektusainak optimalizálása, megfeleltetése a keresőalgoritmusok elvárásai számára. Beleértve a címeket, meta leírásokat, fejléceket, tartalmi tagolást, képeket és azok attribútumait, belső linkeket.
 • Off-page optimalizálás: ez a weboldalra mutató külső linkek építését jelenti más releváns weboldalakról.
 • Technikai SEO: a honlap azon technikai hibáinak azonosítása és javítása, amelyek akadályozhatják a keresőmotorok számára a weboldal indexálását és kedvező rangsorolását.
 • Teljesítményelemzés: ez a weblap forgalmának és rangsorolásának nyomon követését jelenti az idő múlásával, és a szükséges változtatások elvégzését a keresőmarketi-stratégia jobb érvényesítése érdekében.

Tudható: a SEO-szakemberek célja, hogy a weboldalakat a lehető legmagasabb pozícióba juttassák a releváns keresések találati listáiban, ezáltal növelve a látogatottságot, a konverziós arányt és ezzel a bevételt.

Ki a legjobb linképítő szakember?

– erre a keresőkérdésre éveken át a https://seo.balladium.hu/ honlap volt az első találat – számolt be róla az oldal készítője cikke keletkezésekor. A nevezett weboldal azóta elvesztette prioritását, de benne van a TOP10-ben. A Google első hely azonban e percben egy új portálon ezé a poszté:

Olvass tovább

Keresőmarketing és keresőoptimalizálás

 tartalom és keresőmarketing
A forgalomnövelés online marketing eszközökkel lehet eredményes

Tartalommarketing – Keresőmarketing

A tartalommarketing olyan marketingstratégia, amely minőségi tartalom létrehozására és megosztására összpontosít, vonzóvá téve a célközönség számára a vállalkozás (esetenként online áruház) weboldalát. A cél a tartalom értékének révén történő bizalomépítés, a márka ismertségének növelése, és végső soron a konverziók ösztönzése. Számos formát ölthet, többek között:

 • Blogbejegyzések és PR-cikkek megjelentetése
 • Infografikák, videók, hangzóanyagok közzététele
 • A témát érintő e-könyvek, hangoskönyvek publikálása
 • Online események (webináriumok) szervezése
 • Közösségi média bejegyzések és hirdetések

A keresőmarketing az online marketing egy olyan ága, amelynek célja a weboldal látogatottságának növelése a keresőmotorokon keresztül. Két fő stratégiát foglal magában:

 • Keresőoptimalizálás (SEO): ez a weboldal optimalizálását jelenti a keresőmotorok számára, hogy javítsuk a keresési eredményekben (SERP) elfoglalt pozíciót. Ez magában foglalja a kulcsszókutatást, a weboldal tartalmának és technikai felépítésének optimalizálását, valamint a backlinkek építését.
 • Fizetett keresés: hirdetések vásárlását jelenti, hogy  honlapunk a releváns kulcsszavakra történő kereséseknél élpozícióban jelenjenek meg. A legnépszerűbb fizetett keresőplatform a Google Ads.

Lényegében a tartalommarketing és a keresőmarketing egymást kiegészítő stratégiák, amelyeket együttesen kell alkalmazni a hatékony online szereplés érdekében. Ez a Google-helyezések javításának legeffektívebb kooperációja.

Olvass tovább

Bérelt webáruházak előnyei

unas webáruház

A bérelt webáruház egy keretrendszer, ami készen van és a saját cégedre, a saját webáruházaddá alakíthatod, a meglévő kereteken belül. Kényelmes, mert rugalmas és gyorsan alkalmazkodik a piac és a jog követelményeihez.

Úgy kell elképzelni, mint egy színező könyvet, azt hozol ki belőle, amit szeretnél, bár a vonalakon belül kell maradni.

Sok bérelhető webáruház rendszer reklámmal találkozhatunk. Honnan tudhatjuk, melyiket érdemes választani, melyik lesz előnyös? Nézzük.

Bérelt webáruházak

Több ismert és ismeretlen webáruházzal is találkozhattál már. A kiválasztás egyik szempontja, hogy inkább ismert rendszert válassz. Mert azt már sokan tesztelték, túl vannak a gyerekbetegségeken.

Az ismert bérelhető webáruházak már megengedhetik maguknak, hogy komoly támogatást adjanak, és viszonylag gyorsan segítsenek, ha gond van.

Bemutatjuk a két legismertebb webáruház rendszeren keresztül a bérelt webáruházak előnyeit.

Unas – A webáruházak készen várnak

A bérelt webáruház legnagyobb előnye, hogy már készen van. Akár már ma feltöltheted a termékeket, az információkat és képeket.

Olvass tovább

Új honlapok optimalizálása

Új weboldal optimalizálása, SEO

A Google-alapú honlapoptimalizálás különösen fontos, ha új weboldalt indítunk. A Google a régi vs. új kérdésében kettős arculatot mutat: egyfelől nagyra értékeli a régi, több éve, netán tíz évnél is hosszabb ideje meglévő tartalmas webhelyeket – ezeket szinte lehetetlen a kulcsszavas találati listákon beelőzni -, másfelől a friss URL-eket hajlamos érdemtelenül előresorolni. Ez könnyen megtévesztheti a keresőmarketinges SEO-szakembert: lám csak, az új website egyből milyen jó helyen debütált a rangsorban, hátra is dőlhetünk.

Ám a weblap helyezése pár nap múltán rohamosan esni kezdenek. A jó pozíciók csak az indulásnak szóltak, később az oldal visszasorol oda, ahová egy még „éretlen” honlap illik. A kezdeti lendületet követő visszaesésnek még gondos optimalizálással is nehéz elejét venni, ha pedig ezt elmulasztjuk, elvesztjük ezt a jótékony lökést.

Olvass tovább

Ez egy mindenes blog

Keresőoptimalizálás és más Új linképítő és keresőoptimalizáló blogom nem törekszik tematikus korlátok felállítására és betartására. Ez egy általános bloghely, komplex publikációs felület, amely azonban – nem titkoltan – a keresőoptimalizálás és tartalommarketing területén kifejtett áldásos tevékenységemet is segíti. Éppen ezért a bloghely mellé statikus html-oldalakat is rendelek, ezek funkciója viszont már behatároltabb. Az első kis … Olvass tovább

A Google a barátod

Keresőoptimalizálás Kárpátalján Kreatív honlap-optimalizálás és szemantikus linképítés Alighanem egyetlen internetfelhasználó vagyok szűkebb pátriámban, aki honlapoptimalizálással és linképítéssel foglalkozik. Biztatom is magam eleget: Optimalizáld kedvedre a Google keresőt ivóvíz fertőtlenítés kulcsszóval, más örömöd már úgysem marad ebben a cudar világban (cintányéros!), és örülj annak, hogy a Kárpátalját bemutató honlapod feljött a találati lista élére mindenféle arvisura … Olvass tovább

Google kereső optimalizálás

Google keresőoptimalizálás – Honlap-Seo – Google-kereső optimalizálása A keresőoptimalizálás Magyarországon lényegében a Google keresőhöz való optimalizálást jelenti, lévén ebben a rendszerben indítják az internetes keresések 96 %-át, így gyakorlatilag érdektelen, hogy például a Bing vagy a Yahoo hanyadik találati helyen hozza a az adott weblapot, hanem csak az az érdekes, hogyan sikerül  pozicionálni a holnapot … Olvass tovább