A szövegíró télikertje – SEO tanácsadás

Budapesten télikertépítés – teraszok

Budapesten télikert építés

Nem szükségszerű, hogy a honlapszövegek írója olyan helyen dolgozzon, ahonnan rálát szövegei tárgyára. De ha a Budapesti Növény- és Pálmaház történetesen a Gellért-hegyen lenne, és ebben helyezkedne el ama dolgozószoba, a fövárossal kapcsolatban bizonyára ihletettebb alkotásra lenne képes.

Az említett növényházon kívül Budapesten rengeteg gyönyörű télikertet és teraszt találhatunk, melyek tökéletesek a kikapcsolódásra és a természet élvezetére. Néhány a legnépszerűbbek közül: a Füvészkert télikertje, a Gellért Szálló terasza, a Gundel étterem terasza dísznövényekkel, a Mazel Tov étterem félig zárt, trópusi hangulatú terasza.

Olvass tovább

Belsőépítészet. Télikertek építése, terasz berendezése

télikertek építése - terasz

A télikert egy különleges építészeti objektum, amelynek üvegtetője és üvegfalai vannak. A ház hőháztartása szempontjából energiatakarékos megoldás.

Egyre többen próbálnak a természethez közelebb élni és vidéki házba költözni. Még közelebb kerülhet a természethez, ha átlátszó falakkal és tetővel bővíti otthona terét. Egy ilyen építészeti megoldás jelentősen kiterjeszti a ház lakóterét, és általában kellemes tartózkodási helyként szolgál.

Terasz üvegezése, beépítése télikertnek

Ha egy télikert építését a ház teraszának építésével egyidejűleg tervezik, akkor annak helyzetét alaposan meg kell fontolni. Ne tervezzen üvegházat a ház déli oldalára. Meleg időben nehéz lesz egy ilyen épületben tartózkodni, mivel a közvetlen napsugárzás a hőmérőn látható határértékekre emeli a belső hőmérsékletet. Nem lesz teljesen kényelmes azok számára, akik ott dolgoznak vagy pihennek, és hőtőfelszerelésekre lesz szükség az optimális mikroklíma biztosításához.

Olvass tovább

Honlap SEO: Laptop akku töltés

Laptop akku töltés szabályai Régebbi műszaki útmutatásokban gyakran olvashatjuk, hogy az új laptop akkumulátor töltése speciális séma szerint történik. Ez afféle „betanítás, kiképzés”, a munkára való felkészítés. Szakvélemények szerint szükséges az akku  gyors lemerülésének elkerüléséhez. Eszerint közvetlenül a vásárlás után az aksit teljesen fel kell tölteni, majd totál lemeríteni és fullra tölteni. Ez ezt újra … Olvass tovább