Hogyan valljon szerelmet a virágküldés segítségével?

virágküldés szerelmi

Eljött az idő, a sorsdöntő pillanat, amikor a kedvesednek szerelmet kell vallanod. De hogy mond el neki, anélkül, hogy túl tolakodó lennél, mert ha ajtóstól rontasz a házba, akkor bizony visszautasítást is kaphatsz. A megoldás a virágküldés lehet, ugyanis ez egy nagyon romantikus és szép módja, az érzelmek kifejezésére, a nők szívéhez a kulcs egy csodálatos virágcsokor. Virágküldő szolgálatunk most ad pár tippet, amiből kiválaszthatod a legmegfelelőbbet.

Miket vegyél figyelembe a virágküldés előtt

A legfontosabb talán az, hogy a lány készen áll-e arra, hogy tovább lépjen a kapcsolatban. Ha csak pár napja vagytok együtt és még nagyon az ismerkedés elején tartotok, akkor egy szerelmi vallomás lehet, hogy elbizonytalanítja a lányt, így érezned kell azt, hogy mikor áll készen arra, hogy egy mélyebb kapcsolatba kezdjen. Ha ezt figyelembe vetted, akkor szóba jöhet a romantikus virágküldés és válogathatsz a rengeteg virágcsokor között, hogy az alkalomhoz illőt találj.

Ha saját magad adnád át a virágcsokrot…

A virágcsokrot kérheted a saját lakásodra is a virágküldő szolgálat ebben rugalmas, így akár saját magad is elmondhatod az érzéseid. Jó ötlet lehet egy mindkettőtök által jól ismert és szeretett fim részletének eljátszása. Használhatsz hozzá csak a filmből kiragadott szövegrészeket, de akár jelmezbe is öltözhetsz és a vallomás után átnyújthatod a fantasztikus virágcsokrot. Ha ez túl sok lenne, akkor kellemes környezetet teremtve akár szavak nélkül is rávezetheted arra a lányt, hogy maga jöjjön rá arra, hogy mit érzel.

Virágcsokrokkal történő romantikus szerelmi nyilatkozat

Előfordulhat az, hogy már igénybe vetted a virágküldés szolgáltatást és ezért már nem hat az újdonság erejével. Ekkor egy összetettebb szolgáltatást is választhatsz, beszéld meg a virágküldő szolgálattal, hogy ugyan azon a napon, különböző időpontokban szállítsanak ki virágcsokrokat a szerelmednek, úgy, hogy minden egyes csokor mellé csak egy szó az üzenet és amikor az utolsó csokrot is megkapja a lány, akkor összeolvasva a szavakat, kirajzolódik a szerelmi vallomás!

Mit tegyél, ha félénk vagy?

A férfiak és nők esetében is előfordul az, hogy elakad a szava, ha a rajongása tárgyával találkozik és így fél bevallani, hogy szerelmes belé. Ez egy tipikus eset amikor a virágküldés jól fog jönni, ugyanis áthidalható vele a távolság és a virágcsokor, illetve a hozzá csatolt levél szavak nélkül is szerelmi vallomás. Mindezek előtt azért ne felejtsd el azt, hogy a kedvesed gesztusaiból olvasnod kell, hogy megtudd, itt az idő, vagy sem.

Természetesen nagyon sok variáció lehetséges még, csak a romantika szabhat határt annak, hogy mennyire leszel bevállalós a virágküldés területén, mindenesetre a virág alap, az nélkülözhetetlen egy szerelmi vallomáshoz, mert az igazi úriemberek így kedveskednek szerelmüknek…

“Hogyan valljon szerelmet a virágküldés segítségével?” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!