SEO PR-cikk ajánló. Linkmarketing

Legjobb PR oldalak cikkei – linkek

Optimalizált weblapokon megjelent PR-cikkek ajánló oldala. Linkelhelyezés és tartalommegosztás. Honlap SEO szakértő segítségével Google helyezés javítás.

Backlink építés – hálózatépítés, SEO

backlink építés prHa Google keresőalgoritmusok manipulációt észlelnek linképítő munkádban, oda a siker! Egy ismert SEO-szakértő módszere igyekszik ezt  komplex eljárásokkal kiküszöbölni. Miközben természetesen nem vetheti el a kulcsszavas helyezések javítására közvetlenül törekvő, marketing szövegekbe ágyazott direkt hivatkozások (közvetlen hiperlinkek) bevetését, aközben nagy számban alkalmaz derivált visszacsatolási módszereket. Ezeknek meg az a közös jellemzőjük, hogy minden közzétett Public relation cikk számára külön backlink-hálózatot épít. Tehát nem a céloldali hiperhivatkozások számát szaporítja mértéktelenül azzal, hogy túlpörgeti a tartalommegosztást és cikkelhelyezést , hanem kevesebb, de kívülről megerősített PR-anyagokkal operál keresőmarketing célú, html5 protokoll szerinti oldalain. A keresőszempontok szerinti ilyen backlink építés biztonságos és hatékony, legyen bár a téma az infrafűtés, a virágküldő szolgálat, a hűtőipar vagy a vízkezelés.

Infrapanel-fűtés webáruház optimalizálása

infrapanel fűtés
Mennyezeti infrapaneles fűtés

Ha egy cég példának okáért energiatakarékos infratermékek gyártásával és értékesítésével foglalkozik, akkor ügyfeleinek a nagy részét úgy tudja megszerezni az online vásárláshoz a Google felől, ha egyrészt rendelkezik az megrendelést és fizetést lehetővé tevő fejlett honlappal, másrészt pedig az adott szolgáltatást jellemző kulcsszavakkal (sötétsugárzó infrapanelelektromos infra fűtés, infrasugárzó ára stb.) indított keresések esetében éppen az adott cég termékeit forgalmazó webshop kerüljön az organikus találati listák élére, és lehetőleg minél több kurrens kulcsszóval történjen az infrapanel főtésre szakosodott webáruház optimalizálása az ismert keresőmarketing módszerekkel.

Virágküldő szolgáltatás: Rózsa maci

Rózsa maci pr-cikk Ahogy minden egyéb, a virágküldés mint szolgáltatás is fejlődik, mindig új trendek alakulnak ki a felhasználói piacon, a vásárlók ma már egyre több termékből választhatnak az erre a célra létesített webáruházakban és futárszolgálatoknál. Kronológiailag elsőként jöttek a díszes rózsadobozok, utána az úgynevezett örökrózsák, majd végül a rózsamacik és más állatábrázolások – művirágból kirakva. Nem túl környezetbarát cuccok ezek és hát a magasabb esztétika felől nézve joggal tekinthetők ízlésromboló borzalmas giccseknek. Nem a webshopok diktálják a divatot, csupán kielégítik a keresleti oldalon felmerült igényt. Ám feltehető az érvényes kérdés:

De miért is van ekkora sikere a virágmaciknak?

A rózsa maci ötvözi a plüssmacit és a virágokat, így tökéletes ajándék lehet bármilyen alkalomra. Tapintása kellemes, a habrózsák élethűek, sohasem hervadnak el és még díszdoboz is van hozzá, hogy a maci ne porosodjon. Kérhető hozzá ledvilágítás is, ami segítségével este is gyönyörködhet a virágmaciban a megajándékozott >> Virágküldés: Rózsa maci – Örökrózsa webáruház.

Ipari hűtőgépek webáruházból

ipari hűtő gépBudapesten mindennemű vendéglátóipari egység működésének alapja az olyan ipari hűtőgép, amely időközönként jelentős és hosszan tartó terhelésnek van kitéve, főleg nyaranta. Meghibásodás esetén kritikus anyagi és erkölcsi károkat okozhat az üzemeltetőnek. Ennek következtében lényeges, hogy a beszerzésekor a legkörültekintőbben járjunk el és mérlegeljük az alábbi lépéseket: a készülék kiválasztása, szállítása, beüzemelése, karbantartása, szervizelése. Az elektromos készülék kiválasztása alapos előkészületet igénylő feladat minden céges beszerző számára.


Linkmarketing: SEO PR cikk elhelyezés

Cél: Keresőmarketing szakértő segítségével az organikus találatok SERP rangsorában Google első helyre kerülés, pozíciójavítás MOZ DA 40+ portálokról.

Az UngParty + Balládium webrendszer és kapcsolódő portálok, blogok legjobb PR oldalak cikkei összegyűjtve  egy helyen – prémium linképítés ára 2022-ben. Honlap SEO optimalizálás – weblapokon megjelent online marketing célú szövegek. Link megosztás és PR cikk elhelyezés, publikálás, tartalommegosztás.

Olvass tovább

Mobilbarát weboldal optimalizáció

Honlap-Seo – mobilos betöltési sebesség, idő

Frissítés: 2021-ben rangsorolási faktorrá lépett elő a honlap mobiltelefonos betöltési sebessége. 2,5 másodperc az időhatár, az ennél lassúbb portálokkal nehezebb top helyezést elérni. Erről több szó esik ezen a keresőmarketing oldalon, keresd ezt a címet: Felhasználói élmény – mobilsebesség – seo tanácsok. — A cikk eredeti tartalma 2015-ben még nem gyorsaságot, csak a mobilbarát jelleget érintette – hol volt még akkor a Page Experience Algoritmus! – :

Weboldalak Google-optimalizálása Mobilos Google-kereséshez

google-helyezes-javitas
Google helyezés javítása c. honlap optimalizációja

Bár a Google nagy hírverése a mobilbarát honlapok körül, úgy tűnik, csak egy nagy hype volt, mégis számos honlapomra reszponzív sablont húztam. Az imgyenes HTML5 – CSS template kínálat ugyan bőséges, de számomra nem elégséges: 100 free download template közül vagy 40-ről kiderül, hogy vagy nem ingyenes, vagy már nem tölthető le, vagy nem is reszponzív, a maradék hatvanból negyven oly ronda, hogy nem tenném fel. Marad húsz. Ebből 15 az annyira divatossá (és számomra gyűlöletessé) vált slide-show-val kezdődik… Ugrálós oldalak, az egyes fejezetek animálva jelennek meg, a szöveghelyek minimálisak, a látványra és az egymondatos reklámszerű infókravan az egész kihegyezve. Nekem ilyen sablon nem kell. Még ha a Google optimalizációs elvárásai meg is követelik

Marad százból vagy 5, amit el tudnék fogadni kinézetre. Ebből még 2-ről feltétlenül kiderül, hogy nem működik rendesen, a maradék háromból újabb kettőnek annyira kusza a kódolása, hogy nem tudom saját igényeimre szabni. Így végül is 100 megnézett sablonból jó ha egy marad, amit érdemes élesben kipróbálni. Hogy vizuális szerkesztővel ez is csak bajosan alakítható, azt már szóvá se teszem: akinek reszponzív sablon kell, kínlódjon a forráskóddal, tűzögesse be ott a szöveget. No igen, egy szlogent betűzni nem nagy szám – de nekem 8-10 ezer karakteres szövegkorpuszaim vannak. Ezeket így elrendezni nem tartozik az élvezetes munkák közé.

honlap-szolgaltatasRáadásul, úgy tűnik, a Google nem is igazán értékeli a munkát. A tesztprogram ugyan persze kiírja, hogy a website mobilbarát lett, de a helyezések alakulásában aztán alig is látszik változás. Még jó, ha a megváltozott szövegelrendezés miatt visszaesés nem történik. Így hát nekem nagyon ambivalensek az érzéseim ezzel a nagy mobilbarátsággal. Ugyanakkor persze ezt is tudom, hogy optimalizare necesse est.

Néhány újabban mobilbaráttá tett weboldal:

A Blog.Hu szolgáltató sablonjai szerencsére eleve optimalizáltak mobilos keresésre is.

Olvass tovább