Új honlapok optimalizálása

Új weboldal optimalizálása, SEO

A Google-alapú honlapoptimalizálás különösen fontos, ha új weboldalt indítunk. A Google a régi vs. új kérdésében kettős arculatot mutat: egyfelől nagyra értékeli a régi, több éve, netán tíz évnél is hosszabb ideje meglévő tartalmas webhelyeket – ezeket szinte lehetetlen a kulcsszavas találati listákon beelőzni -, másfelől a friss URL-eket hajlamos érdemtelenül előresorolni. Ez könnyen megtévesztheti a keresőmarketinges SEO-szakembert: lám csak, az új website egyből milyen jó helyen debütált a rangsorban, hátra is dőlhetünk.

Ám a weblap helyezése pár nap múltán rohamosan esni kezdenek. A jó pozíciók csak az indulásnak szóltak, később az oldal visszasorol oda, ahová egy még „éretlen” honlap illik. A kezdeti lendületet követő visszaesésnek még gondos optimalizálással is nehéz elejét venni, ha pedig ezt elmulasztjuk, elvesztjük ezt a jótékony lökést.

Ha magunk készítjük a weboldalt, eleve csak jól optimalizált állapotban tegyük közzé, a domainra pedig már akkor érdemes pár linket küldeni, amikor még nincs is alatta tartalom. Ha már van, pár operatív hivatkozás magas keresőmarketing értékű oldalakról megakadályozhatja a kezdeti potenciális energia elvesztését.

Google-SEO: kereső optimalizáló és marketing honlap

Weboldal Google keresőoptimalizáláshonlapoptimalizáció, seo, googleblog, új honlapok optimalizálása, keresőmarketing és honlapoptimalizálás

Szólj hozzá!