A Google a barátod

Keresőoptimalizálás Kárpátalján

Kreatív honlap-optimalizálás és szemantikus linképítés

Alighanem egyetlen internetfelhasználó vagyok szűkebb pátriámban, aki honlapoptimalizálással és linképítéssel foglalkozik. Biztatom is magam eleget:

Optimalizáld kedvedre a Google keresőt ivóvíz fertőtlenítés kulcsszóval, más örömöd már úgysem marad ebben a cudar világban (cintányéros!), és örülj annak, hogy a Kárpátalját bemutató honlapod feljött a találati lista élére mindenféle arvisura nélkül. Nem érted az ukrajnai helyzetet, sebaj, te csak foglakozz a hatékony weboptimalizálás elméletével egy nagy kockás füzet előtt görnyedve napestig. A honlapok előtt ismeretlen a hála fogalma, nem éri meg beléjük feccolni mindazt, amit egy seo-mester a keresési optimalizáció során megtanulhatott Kárpátalján. Ne keresd a Google kegyeit, azután, amit tettél vele. Fő a hatékonyság és a termelékenységi mutatók tervezett maximalizálása a választási kampányok időszakában a Putyinnal megkötött szerződés, Paks2 és Csernobil relációjában. Ez akkor is igaz, ha nem játszunk asszociációs játékot a blogban és nem szórjuk szemétre az állami diszkontjegyeket mindannyiszor, ahányszor csak a kormány fehérneműt vált az ivaros szaporodás rezidens és redundáns szervezeteiben alkoholos befolyásoltság és szexuális izgatás (zaklatás) közepette.

Ukrajnában zajlik a forradalom, a Kijevi Majdan vagy mos, vagy majdan vérfürdővé fog válni, de addig a weboldal optimalizálás és csúzlizás továbbra is kedves elfoglaltsága marad a tüntetőknek a Google-sátrakban.

Az ilyen esetekben ajánlatos indítani a vízfertőtlenítő pszichodrámai terápia-csoportokat a társas lélektan megigazulása és a legitim kormányváltás érdekében akkor is, ha ezt Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc nem így képzeli.

Szólj hozzá!