Arvisura Google linképítés

Kezdjük az elején. Nem árt tisztázni az alapfogalmakat.

A hatékony Google keresőoptimalizálásban a legfontosabb szerepet játszó tevékenységről van szó. Ennek során, vagyis az úgynevezett linképítés során egy bizonyos kiválasztott honlapra külső weboldalakról hivatkozások mutatunk rá abból a kifejezett célból, hogy az adott weboldal a Google-keresések találati listáján kedvező pozíciót nyerjen el bizonyos előre meghatározott kulcsszavakkal (keywords).

Az ilyen linkelést lehet automatikusan, rutinszerűen, vagy akár „iparszerű” futószalag-munkával végezni – és lehet költői hozzáállással, metaforikus érzékenységgel. Az előbbit a Nagy Kereső újabban egyáltalán nem értékeli, mi több szankciókkal sújtja.  Éppen ezért vált szükségessé olyan módszerek kidolgozása, amelyek a

Kreatív linképítés

eljárásaival törnek babérra. Bár magam is sokat hallottam eddig is róla, én csak mostanában ismerkedtem meg a cseremisz nemzet nagy fiának, Arvisura Cserezár linképítő mesternek a speciális módszerével. Cserezár forradalmi változásokat vezetett be a keresőoptimalizálásban és a Google linképítésnek olyan kreatív és tartalmi alapú eljárásait vezette be, hogy a Google kereső őfelsége mind a tíz redves ujját megnyalhatja utána. De a lényeg a lényeg:

Google Link building Arvisura módra

Az Arvisúra típusú link építés (vagy ayurvédikus google linképítés) kifejezés jelentése: az internetes tartalmakat szkennelő keresőmotorok optimalizálásának (Search Engine Optimization = SEO) egyik legfontosabb, legtöbb munkát és szaktudást igénylő azon fázisa, amelynek során külső webes hivatkozások (linkek) elhelyezése  révén azt kívánjuk elérni, hogy valamely kiválasztott honlap (a céloldal) bizonyos előre megadott kulcsszavakra mint keresőkérdésekre nézve az internetes keresések találati listáin a lehető legjobb pozíciót foglalja el és tartósan meg is tartsa azt.

Komplex Arvisura Google linképítés

Az egyedi módszer fő jellemzője, hogy kizárólag saját webrendszerre támaszkodik, azaz nem vesz
igénybe idegen weboldalakat. Ezen a réven biztosítható, hogy a kulcsszavas hivatkozások minden esetben egyedi és lehetőleg releváns szövegkörnyezetben szerepeljenek.

Az Arvisura típusú kreatív és komlex, tartalmi alapú Google-optimalizációs  link építés tehát szövegösszefüggésekre támaszkodik, mögötte tényleges tartalmi megfeleltetések állnak – leginkább ezért élvezheti a Google-kereső támogatását és ezzel kerüli el a büntetéseket, amelyek a Google Pingvin algoritmus-frissítések óta (2012. április -2013. május) fokozattan sújtották azokat a weboldalakat, amelyeket egyoldalú optimalizálás, link-katalógusokban való tömeges regisztrálás, spam-blogolás stb. révén igyekeztek kedvező pozícióhoz juttatni.

Saját magáról roppant szerényen Arvisurának keresztelt metódus lényegét Cserezár ezekben a pontokban foglalta össze az érdeklődő amatőrök számára

  1. Figyu: ne azt csináld, amit a többiek.
  2. Figyu: építs baromi nagy web-birodalmat.
  3. Hosszú esztendőkön át kereszthivatkozások variálásával erősítsed a honlapjaidat.
  4. Írj olyan blogokat, amelyek ezres olvasóközönséget vonz.
  5. Vidd a Google-lista élmezőnyébe néhány keresett szolgáltatást vagy gyakran keresett fogalmat leíró oldaladat.
  6. Szerezz néhány oldaladnak 5-ös PR értéket, több tucatnyinak 4-est és néhány száznak 3-ast.
  7. Tornázd a Google-találatok élére egy-két blogodat és statikus oldaladat olyan kulcsszvakkal mint keresőoptimalizálás, seo, linképítés, honlapoptimalizálás, keresőmarketing, google optimalizálás, weboldal optimalizálás…. – ezeket hirdesd meg, hogy egyéni módszerekkel vállalsz hatékony linképítést.

Ez a 7 aranyszabály. Ez az arcisura kereszthivatkozásos, fraktálhálózatú Google linképítés Arvisura-változata

Szólj hozzá!