Pánsíp-seo

Alig hihető: talán két éve is megvan, hogy ezen az URL-en egyáltalán nem volt elérhető semmilyen tartalom. Aki ide tévedt, 403-as hibaüzenetet kapott. Azt hittem, a Google-tározóból is rég törölték. De aztán, arra emlékezve, hogy régebbi linkek mutathatnak ide, feltettem egy ideiglenes oldalt és meglepődve tapasztaltam, hogy napokon belül indexálta a Google és az oldal 3-as PR-értéket mutat. Nem volt kétséges, hogy használni fogom.

A most felújított oldal régi honlaprendszeremben eredetileg a Pánsíp c. digitális folyóirat nyitólapja volt, ám az iratfolyamot később más helyre költöztettem. Az oldal több évig használaton kívül állt, sőt, mint fentebb jeleztem, az utóbbi időben nem is volt elérhető (lévén ezt az alkönyvtáramat vagy két éve kiürítettem abból a célból, hogy másfajta struktúrát építsek alá. Ennek ellenére – bizonyára régebbi linkeknek köszönhetően – az oldal megőrizte Google-értékét, így indokolttá vált innovációja.
Most a hhrf/ungparty alatt építgetett új webrendszerbe kapcsoltam be egyfelől azzal a céllal, hogy információkkal szolgáljon és honlapjaim rendszerében eligazítsa az ide tévedőket, másfelől azért, hogy linkjeivel más oldalaimat segítse, azaz keresőoptimalizálás SEO célokat szolgáljon. Itt látható:

Pánsíp – Keresőoptimalizálás – SEO 
Kicsit talán túl sok linket raktam rá, de hát ez egy „talált oldal”, részesíteni akartam teljes rendszeremet az innen küldött támogatásban.

Szólj hozzá!