Csípős paprikakrém

Ki ne szeretné a magyaros csípős ételeket, vagy a hagyományos erős pistát?

A csípős ízek kedvelőivel szeretném megosztani ezt az egyszerű mégis zseniális receptet. Könnyen elkészíthető, az eredmény pedig nagyszerű lesz.

A tartósítás lényege a só, nem kell megijedni annak mennyiségtől, így lesz jó és hosszan elálló.

Mennyi az annyi?

Az arány az minden egyes kiló paprikához 20 dkg só.

Hozzávalók a paprikakrémhez

  • Hegyes csípős paprika vagy chilipaprika, ízlés szerinti csípősségben
  • Kápai paprika, lehet pritamin is
  • Hegyes zöld erőspaprika, ízlés szerint

Az erősséget mindenkinek maga kell, hogy beállítsa, aki szereti a nagyon erős csípős ízeket, az nyugodtan változtathatja az arányokat, a csípős irányába.

Az általános recept, így nem lesz annyira brutális.

Amire szüksége lesz: 40 dkg csípős, 60 dkg édes paprika

Elkészítés

A paprikákat megmossuk a zöld részeket eltávolítjuk, az édes paprikát kicsumázzuk, a csípőst nem szükséges, a magok is maradjanak benne. (a pépesítés során úgyis elfognak tűnni)

Feldaraboljuk, majd aprítógépben pépessé zúzzuk, a masszához hozzákeverjük a sót.

Ezután egy levesszűrőre tesszük a masszát, majd egy órát hagyjuk lecsepegni.

Kis csinos előre sterilizált üvegekbe rakjuk, amíg az üvegek még melegek, és légmentesen lezárjuk.

Ha rászánjuk ezt a kis időt a készítésre, akkor nem kell igencsak borsos áron megvenni a boltban a csípős krémeket, hanem egész évre való mennyiséget készíthetünk és elég lesz érte a kamrába menni.

Nemcsak az ételeket szereti pikánsan, hanem szereti, ha a szexuális élete is túlfűtött? Szereti, ha új dolgokat próbálhat ki, miközben felhőtlenül szórakozik?

Néha azonban úgy érzi, hogy jól jönne egy kis háttértámogatás, hogy semmi másra ne kelljen koncentrálnia csak a puszta élvezetekre?

Ilyenkor is segíthetnek a potencianövelők, de akkor is, ha volt már gondja akár erekciós problémával, akár korai magömléssel. Léteznek olyan tabletták, amelyek 2in1 hatással mindkét problémára tartalmaznak hatóanyagot, valamint olyanok, amelyek csak az egyik hatóanyagot tartalmazzák.

Bátran dönthet Kamagra zselé rendelés mellett, akár melyik helyzet is áll fenn Önnél, mert semmilyen utóhatástól nem kell tartani. Amint kiürül a szervezetből a hatóanyag, semmilyen változást nem fog gyakorolni az erekciójára.

Fűszerezze meg Ön is az életét és csempésszen bele bátran pikáns részeket!

Szólj hozzá!