Bérelt webáruházak előnyei

unas webáruház

A bérelt webáruház egy keretrendszer, ami készen van és a saját cégedre, a saját webáruházaddá alakíthatod, a meglévő kereteken belül. Kényelmes, mert rugalmas és gyorsan alkalmazkodik a piac és a jog követelményeihez.

Úgy kell elképzelni, mint egy színező könyvet, azt hozol ki belőle, amit szeretnél, bár a vonalakon belül kell maradni.

Sok bérelhető webáruház rendszer reklámmal találkozhatunk. Honnan tudhatjuk, melyiket érdemes választani, melyik lesz előnyös? Nézzük.

Bérelt webáruházak

Több ismert és ismeretlen webáruházzal is találkozhattál már. A kiválasztás egyik szempontja, hogy inkább ismert rendszert válassz. Mert azt már sokan tesztelték, túl vannak a gyerekbetegségeken.

Az ismert bérelhető webáruházak már megengedhetik maguknak, hogy komoly támogatást adjanak, és viszonylag gyorsan segítsenek, ha gond van.

Bemutatjuk a két legismertebb webáruház rendszeren keresztül a bérelt webáruházak előnyeit.

Unas – A webáruházak készen várnak

A bérelt webáruház legnagyobb előnye, hogy már készen van. Akár már ma feltöltheted a termékeket, az információkat és képeket.

Nincs szükség hosszú hónapokra vagy évekre, hogy a fejlesztővel kisakkozzátok, mit és hogyan kellene megvalósítani. Az Unas webáruházak készen vannak.

Bejáratott rutinok, folyamatok, kompatibilitás. Számtalan webáruház járt már előtted ezen az úton, kitaposott, járt ösvényen haladhatsz. Ráadásul segítséget is kapsz hozzá, videók, leírások, súgók és ha szükséges support formájában.

Természetesen először tájékozódj. Hiszen lehetséges, hogy a te terméked vagy marketinged annyira egyedi megoldásokat igényel, hogy mégsem elegendő, amit a bérelt áruházak nyújthatnak.

Az Unas webáruház rendszerben van lehetőség egy 21 napos ingyenes kipróbálásra is.

Shoprenter – Milyen költségeid lesznek?

A bérelt webáruházak másik nagyon nagy előnye, hogy nem kell több millió forintot beletenni a tervezői és fejlesztési folyamatba, még azelőtt, hogy akár egyetlen forintot is kerestél volna.

Mielőtt kiválasztanád a webáruház rendszert, pontosan tudnod kell, hogy milyen egyszeri, és milyen havi költségei lesznek. Az induló költségeket nem kell egyben kifizetni, hanem részben a havi bérleti díj része lesz, részben a kezdeti licenc díj része.

Mit ad a bérelt webáruház neked?

Könnyű és gyors indulást, ami életbevágó lehet. Hiszen a webáruházadra nem fognak maguktól rátalálni a vevők. A keresőoptimalizálásnak és a marketingnek pedig időre van szüksége.

A bérelt webáruház rendszer esetében gyakorlatilag egy szolgáltatást kapunk a havi vagy éves díjért cserébe. Az adott szolgáltató előre lefejlesztett rendszerét adja bérbe. A tesztelt és folyamatosan fejlesztett, karban tartott keretrendszerét. Ezen kívül betanítást és folyamatos támogatást is adnak.

Lesznek éves és havi költségek. Azonban ezek meg sem közelítik a saját vagy a projektben dolgozó fejlesztő költségeit. Ugyanakkor lehet, hogy nem pontosan olyan lesz, amit megálmodtál, mert adott keretek között kell maradni.

Összegezve

Ha már vannak elképzeléseid és gyorsan szeretnél indulni a webáruházzal, akkor a bérelt webáruház, például az Unas sokat tud segíteni neked. Ismert, bejáratott rendszer, nem fog cserbenhagyni félúton.

A bérelt webáruháznak is lesznek költségei, azonban ezek a rendszerek már eleve úgy lettek felépítve, hogy lehessen keresőoptimalizálni és a vevők megtaláljanak.

Először érdemes tájékozódni, hogy számodra mi lesz megfelelő, az Unas webáruházaknál még 21 napos ingyenes kipróbálási lehetőség is van, nincs vesztenivalód.

Szólj hozzá!